tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

Вимблдона ливе пренос 2014 - Федерера, Надала, Мареј, Ђоковић, Шарапова, Вилијамс, На Ли, Возниацки - Тенис у Лондону телевизор


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live Den 2014 Tennis Wimbledon Championships är precis runt hörnet börjar den 20 juni och kommer att pågå till och med juli 3, och som alltid har vi ett bra erbjudande Pre-Match och ett omfattande live betting och streaming täckning.

Livespel kommer att vara tillgänglig för alla Dam och singel plus alla dubblar matcher från kvartsfinal steg framåt. Detta föra totalt mer än 270 evenemang!

Också Streaming kommer att finnas tillgänglig från 6 olika domstolar!

Mäns Tournament

Top utsäde och titelförsvararen Rafael Nadal, efter en besvikelse starten av lera säsongen, steg upp till tillfälle och med några stora tennis, vann hans 6th Franska Öppna avdelning. Han kommer nu att gå till Wimbledon efter en kvartsfinal förlust för Tsonga vid drottningens Club förra veckan.

Novak Djokovic har hittills varit den spelare av året. Med 8 titlar redan i år, även sin andra Australian Open titel, är han in i årets Wimbledon Championships som World No2 för första gången. Skulle han lyckas att gå vidare till det sista i år (förlorade i semifinal i fjol) kommer han också att bli världens No1.

3:e frö Roger Federer har visat att han fortfarande är på toppen av sitt spel efter en stor prestation på 2014 Franska Öppna, där han lyckades slå ut Djokovic och slutet på hans 43-Matchvinnande strejk (41 under 2014) innan det föll till Nadal i finaler i fyra set.

Andy Murray är det fjärde frö i år och är i fin form och full av tillförsikt att han kan vinna turneringen! Efter sin seger i finalen i Queens Club över Tsonga var hans självförtroende föraktade, och han är beredd att ge sitt bästa chans att vinna en turnering har han kommit mycket nära i det förflutna.

Kvinnors Tournament

Återlämnande av Williams systrarna är den i särklass mest diskuterade ämnet runt 2014 Wimbledon Championships. Mellan dem systrarna har vunnit nio av de senaste elva mästerskap.

Serena Williams är regerande mästare och en fyra vinnare i Wimbledon. Hon har inte spelat en tävlingsmatch sedan juli 2010 på grund av hälsoproblem och skador. För närvarande är hon tävlar i Eastbourne.

Något i samma riktning är Venus Williams. 5-tiden Wimbledon-mästaren, men har varit avstängd domstolarna sedan 2014 Australian Open.

Maria Sharapova hade en stor springa vid 2014 Franska Öppna och hon har varit en Wimbledon vinnare i det förflutna.

Na Li, den första någonsin asiatisk kvinna att vinna ett stort mästerskap i Franska öppna, har haft ett fantastiskt år och är en av de mest konsekventa kvinnliga spelare. Hon är i bra form, har skjutit i höjden upp världen rankingen och är på ett turneringen favoriter.

Caroline Wozniacki kommer att bära världens Nr 1 rankning i the2014 Wimbledon Championships. Wozniacki har vunnit fem tävlingar i år men hon har ännu inte vinna en majors turnering titel.

.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.