tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

Wimbledon transmisie live 2014 - Federer, Nadal, Murray, Djokovic, Sharapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tenis de la Londra TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live 2014 Wimbledon Tenis Campionatul este chiar la colţ, începând cu 20 iunie şi se va desfăşura prin intermediul 03 iulie şi, ca întotdeauna avem o oferta mare de pre-Match si un live streaming extinsă de pariuri şi de acoperire.

Pariuri live vor fi disponibile pentru toate bărbaţi şi simplu FEMEII plus toate dublele meciuri din sferturile de finală etape încoace. Acest lucru aduce la un total de mai mult de 270 de evenimente!

Streaming, de asemenea, va fi disponibil de la 6 instanţe diferite!

Pentru bărbaţi turneului

Seminţe de top şi apărarea campion Rafael Nadal, după un start dezamăgitor de sezon lut, s-au ridicat la ocazie şi cu unele tenis mare, a castigat titlul sasea Openul Francez. El va capul acum la Wimbledon, după o pierdere din sferturile de la Tsonga la Clubul reginei săptămâna trecută.

Novak Djokovic a fost până acum jucator al anului. Cu 8 titluri deja in acest an, inclusiv de-al doilea titlu la Australian Open, el intră din acest an la Wimbledon Campionatele Mondiale ca NO2 pentru prima dată. În cazul în care el reuşeşte să progresaţi până la final în acest an (pierdut la semi-finale de anul trecut), el va deveni, de asemenea, lume No1.

Treia seminţe de Roger Federer a dovedit că el este în continuare pe partea de sus a jocului său, după o mare performanţă la Open-ul francez 2014, unde a reusit sa adormi Djokovic şi la sfârşitul lui 43-meci de grevă câştigătoare (41 în 2014) înainte de a scădea la Nadal în finala in 4 seturi.

Andy Murray este sămânţa patra în acest an şi este în mare formă şi plin de încredere că poate câştiga turneul! După victoria sa în finală la Club Queen asupra Tsonga, increderea lui a fost dispreţuit şi el este gata să ofere cea mai buna lovitura lui de a câştiga un turneu el a ajuns foarte aproape în trecut.

Femeii turneului

Întoarcere de surorile Williams este de departe cel mai discutat subiect în jurul valorii de 2014 Campionatul Wimbledon. Între ele surori au castigat noua din ultimele unsprezece campionate.

Serena Williams este campionul apără şi este un câştigător de patru la Wimbledon. Ea nu a jucat un meci competitiv, începând din iulie 2010, din cauza problemelor de sănătate şi leziuni. În prezent, ea concurează la Eastbourne.

Oarecum de-a lungul aceleaşi linii este Venus Williams. 5-timp campion la Wimbledon, dar a fost în afara instanţelor, deoarece Open 2014 Australian.

Maria Sharapova a avut un mare rula la Open-ul francez şi 2014 ea a fost un castigator la Wimbledon in trecut.

Na Li, prima femeie din Asia pentru a câştiga un campionat majore la Openul Francez, a avut un an excelent si este unul dintre jucătorii femeilor cea mai consistenta lui. Ea este în mare formă, a urcat până clasamentul mondial şi este, pe de o favoritele turneului.

Caroline Wozniacki va purta numarul 1 mondial în clasamentul the2014 Campionate Wimbledon. Wozniacki a castigat 5 turnee in acest an, dar ea are încă pentru a câştiga un titlu turneu majors.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.