tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

 

Wimbledon live overføring 2014 - Federer, Nadal, Murray, Djokovic, Sharapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tennis i London TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live I 2014 Tennis Wimbledon Championships er like rundt hjørnet begynner den 20. juni, og vil kjøre gjennom den 3 juli og som alltid har vi et stort tilbud Pre-Match og en omfattende live betting og streaming dekning.

Live Betting vil være tilgjengelig for ALLE MENN & WOMENS singler pluss alle dobler kamper fra kvartfinalen scener fremover. Dette bringer den totale til mer enn 270 events!

Også Streaming vil være tilgjengelig fra 6 forskjellige baner!

Menn Tournament

Top frø og regjerende mester Rafael Nadal, etter en skuffende start av leire sesongen, steg opp til anledningen, og med noen flotte tennis, vant sin sjette fransk Open Title. Han vil nå hodet til Wimbledon etter en kvartfinale tap for Tsonga i Dronningens Club i forrige uke.

Novak Djokovic har så langt vært den spilleren av året. Med 8 titler allerede i år, inkludert hans andre Australian Open tittel, er han inn årets Wimbledon Championships som World NO2 for første gang. Dersom han klarer å gå videre til finalen i år (tapte på Semi-finalen i fjor) vil han også bli verdens No1.

Tredje frø Roger Federer har vist at han fortsatt er på toppen av spillet sitt etter en flott forestilling i 2014 franske Open hvor han klarte å slå ut Djokovic og avslutte sitt 43-match vinnende streik (41 i 2014) før den falt til Nadal i finalen i 4 sett.

Andy Murray er det fjerde frø i år og er i god form og full av selvtillit han kan vinne turneringen! Etter sin seier i finalen på Dronningens Club over Tsonga, var hans tillit foraktet og han er klar til å gi sin beste sjanse til å vinne en turnering han har kommet svært nær i fortiden.

Kvinners Tournament

Avkastningen av Williams søstrene er langt den mest diskuterte temaet rundt 2014 Wimbledon Championships. Mellom dem søstrene har vunnet ni av de siste elleve mesterskap.

Serena Williams er regjerende mester og fire ganger vinner i Wimbledon. Hun har ikke spilt en konkurransedyktig kamp siden juli 2010 på grunn av helseproblemer og skader. For tiden er hun konkurrerer i Eastbourne.

Noe langs de samme linjene er Venus Williams. 5-tiden Wimbledon mester, men har vært utenfor domstolene siden 2014 Australian Open.

Maria Sharapova hadde en flott løp på 2014 franske Open, og hun har vært en Wimbledon vinner i fortiden.

Na Li, den første asiatiske kvinne til å vinne et stort mesterskap på den franske Open, har hatt et flott år og er en av de mest konsistente kvinnenes spillere. Hun er i flott form, har skjøt opp verden rangeringer og er på den ene turneringen favoritter.

Caroline Wozniacki vil bære verdens nr. 1 ranking inn the2014 Wimbledon Championships. Wozniacki har vunnet fem turneringer i år, men hun har ennå til å vinne en majors turnering tittel.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.