tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

 

Wimbledon live-uitzending 2014 - Federer, Nadal, Murray, Djokovic, Sharapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tennis in Londen TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live De 2014 Tennis Wimbledon is net om de hoek begint op 20 juni en loopt tot en met juli 3 en zoals altijd hebben we een geweldige aanbieding voor de wedstrijd en een uitgebreid live-weddenschappen en streaming dekking.

Live wedden zal beschikbaar zijn voor ALLE MANNEN & VROUWEN singles plus alle verdubbelt wedstrijden vanaf de kwartfinales stappen verder. Dit brengt het totaal op meer dan 270 events!

Ook streaming zal beschikbaar zijn vanaf 6 verschillende rechtbanken!

Heren Toernooi

Top zaad en titelverdediger Rafael Nadal, na een teleurstellende start van het seizoen klei, steeg tot aan de gelegenheid en met een aantal grote tennis, won zijn 6de Open Franse titel. Hij zal nu hoofd naar Wimbledon na een kwartfinale verlies voor Tsonga in Club van de koningin vorige week.

Novak Djokovic is tot dusver de speler van het jaar. Met 8 titels al dit jaar, waaronder zijn tweede titel Australian Open, is hij het invoeren van dit jaar Wimbledon als World No2 voor de eerste keer. Mocht hij erin slaagt om de vooruitgang van de laatste dit jaar (verloren bij de Semi-finale van vorig jaar), hij zal ook ter wereld No1.

3e zaad Roger Federer heeft bewezen dat hij nog steeds op de top van zijn spel na een geweldige prestatie op de 2014 Franse Open, waar hij erin slaagde om knock-out Djokovic en het einde zijn 43-match winnende strike (41 in 2014) te dalen tot Nadal in de finales in vier sets.

Andy Murray is de vierde zaad dit jaar en is in grote vorm en vol vertrouwen dat hij kan winnen het toernooi! Na zijn overwinning in de finale op Queen's Club over Tsonga, was zijn vertrouwen afgewezen en hij is klaar om zijn beste schot te geven op het winnen van een toernooi heeft hij heel dicht bij te komen in het verleden.

Women's Tournament

De terugkeer van de Williams zusjes is verreweg het meest besproken onderwerp rond de 2014 Wimbledon Championships. Tussen hen de zusters wonnen negen van de laatste elf kampioenschappen.

Serena Williams is de verdedigende kampioen en vier keer winnaar op Wimbledon. Ze heeft niet gespeeld een wedstrijd sinds juli 2010 als gevolg van gezondheidsproblemen en verwondingen. Momenteel is zij concurreren op Eastbourne.

Enigszins langs dezelfde lijnen is Venus Williams. 5-time Wimbledon kampioen, maar is buiten de rechtbank, omdat de 2014 Australian Open.

Maria Sharapova had een grote run op de 2014 Franse Open en zij is een Wimbledon winnaar in het verleden.

Na Li, de eerste Aziatische vrouw een belangrijke kampioenschap te winnen op de Franse Open, heeft een geweldig jaar en is een van de meest consistente vrouwen spelers. Ze is in grote vorm, is enorm op de wereldranglijst en staat op een het toernooi favorieten.

Caroline Wozniacki zal uitvoeren in de wereld nummer 1 positie in the2014 Wimbledon Championships. Wozniacki won vijf toernooien dit jaar, maar ze heeft nog kans op een majors toernooi titel

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.