tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

 

Wimbledon élő közvetítést 2014 - Federer, Nadal, Murray, Djokovic, Sharapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tenisz Londonban TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live A 2014-es wimbledoni tenisz-bajnokság is a sarkon kezdve június 20-án, és fut a július 3. és mint mindig van egy jó ajánlatot mérkőzés előtti és kiterjedt élő fogadás és streaming lefedettség.

Élő Fogadás lesz elérhető minden férfi és női egyesben, valamint az összes páros találkozó a negyeddöntőben szakaszában kezdve. Ez azt összesen több mint 270 eseményt!

Szintén Streaming lesz kapható 6 különböző bíróságok!

Férfi Verseny

Top vetőmagot és a címvédő Rafael Nadal, miután csalódást kezdete agyag szezon, felkelt az alkalomhoz, és néhány nagy tenisz, megnyerte a francia nyílt 6. Cím. Ő most fej Wimbledon után negyeddöntőben veszteséget Tsonga a királynő Club múlt héten.

Novak Djokovic eddig a játékos az év. 8 cím már ebben az évben, beleértve a második Australian Open címet, ő be az idei wimbledoni bajnokságot a World No2 először. Amennyiben sikerül a haladást a végső ebben az évben (elveszett a Elődöntő tavaly), ő is szert a világban No1.

3. vetőmagot Roger Federer bebizonyította, hogy ő még mindig a tetején az ő játék után nagy teljesítményt a 2014-es francia nyílt, ahol sikerült knock out Djokovic és a végén a 43-mérkőzés győztes sztrájk (41 2014) esett, hogy Nadal a döntők 4 készletek.

Andy Murray a negyedik mag ebben az évben, és nagyon jó formában és teljes bizalommal tudja nyerni a versenyt! Győzelme után a döntőben a királynő Club több mint Tsonga, a bizalom elutasított, és ő készen áll arra, hogy a legjobb lövés nyert egy versenyen is jött nagyon közel a múltban.

Női torna

A vissza a Williams nővérek messze a legtöbbet tárgyalt téma körül a 2014-es wimbledoni bajnokságon. Közöttük a nővérek nyert kilenc az utolsó eleven bajnokságot.

Serena Williams a címvédő, és a négy győztes Wimbledonban. Ő nem játszott versenyképes mérkőzés július óta miatt 2010 egészségügyi problémák és a sérülések. Jelenleg ő a konkurens Eastbourne.

Némiképp ez irányban is Venus Williams. 5 alkalommal wimbledoni bajnok, de már ki a bíróság, mivel a 2014-es Australian Open.

Maria Sharapova volt egy nagy fut a 2014-es francia nyílt, és ő volt a Wimbledon győztese a múltban.

Na Li, az első ázsiai nő nyerni egy nagy bajnokságot a francia nyílt, volt egy nagy év egyik legkövetkezetesebb női játékosok. Ő nagy formában van ugrásszerűen fel a világranglistán, és az egyik a verseny kedvencek.

Caroline Wozniacki viszi a világ No. 1 rangsort the2014 Wimbledon Championships. Wozniacki nyert 5 versenyt ebben az évben, de ő még nyerni egy szakon verseny címet.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.