tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

 

Wimbledon uživo prijenos 2014 - Federer, Nadal, Murray, Đoković, Šarapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tenis u Londonu TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live 2014 Tenis Wimbledon je samo oko kutu počinje 20. lipnja i trajat će do 3. srpnja, a kao i uvijek imamo veliku ponudu prije utakmica i veliko live klađenje i streaming pokrivenost.

UŽIVO će biti dostupan za sve muške i žene pojedinačno te u parovima sve utakmice četvrtfinala faze nadalje. To bi ukupno više od 270 događaja!

Također Streaming će biti dostupan od 6 različitih sudova!

Muška turnira

Top sjeme i branitelj naslova Rafael Nadal, nakon razočaravajućih početka gline sezone, porastao do prigodu i uz neke velike tenis, osvojio svoj šesti francuski Open naslov. On će sada glavu na Wimbledonu nakon četvrtfinala gubitak Tsonga u Queen Klub prošlog tjedna.

Novak Đoković je do sada bio igrač godine. Uz 8 naslova već ove godine, uključujući i svoj drugi naslov Australian Open, on ulazi ovogodišnjem Wimbledonu prvenstva kao Svjetski No2 za prvi put. Ako uspije u tijeku do konačnog ove godine (izgubio u polufinalu prošle godine), on će postati svjetski No1.

3. sjeme Roger Federer je dokazao da je još uvijek na vrhu svoje igre nakon velikog nastupa na francuski Open 2014 gdje je uspio nokautirati Đoković i kraj njegove 43-utakmica osvojio štrajk (41 u 2014) prije nego što pada na Nadal u finale u 4 seta.

Andy Murray je četvrti sjeme ove godine i da je u velikoj formi i pun samopouzdanja on može osvojiti turnir! Nakon pobjede u finalu na Queen klub preko Tsonga, njegovo samopouzdanje je odbacio i on je spreman dati sve od sebe pucao u pobjedu na turniru je došao vrlo blizu u prošlosti.

Ženska turnira

Povratak sestara Williams je daleko najviše raspravljalo tema oko 2014 Wimbledon. Između njih sestre su osvojili devet od posljednjih jedanaest prvenstva.

Serena Williams je branitelj naslova i četiri puta pobjednik u Wimbledonu. Ona nije igrao natjecateljski utakmicu od srpnja 2010, zbog zdravstvenih problema i ozljeda. Trenutno je natjecanje u Eastbourne.

Nešto duž iste linije je Venus Williams. 5-vrijeme pobjednik Wimbledona, ali je izvan terena od 2014 Australian Open.

Maria Sharapova je imao veliku izvoditi na francuskom Open 2014 i ona je Wimbledon pobjednik u prošlosti.

Na Li, prvi azijski žena koja je osvojila velike prvenstvo u francuskom Open, imao je velika godina i jedan je od najvažnijih u skladu žena igrača. Ona je u velikom obliku, ima raketirali gore svjetskoj ljestvici i nalazi se na jednom turniru favorite.

Caroline Wozniacki će nositi svjetski broj 1 u poretku the2014 Wimbledon. Wozniacki je osvojio 5 turnira ove godine, ali je još uvijek osvojiti naslov većim turnir

.

.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.