tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

 

Wimbledon live transmission 2014 - Federer, Nadal, Murray, Djokovic, Sharapova, Williams, Na Li, Wozniacki - Tennis i London TV


tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live 2014 Tennis Wimbledon Championships er lige rundt om hjørnet begynder den 20. juni og løber gennem juli 3, og som altid har vi et godt tilbud før kampen og en omfattende live-spil og streaming dækning.

Live Betting vil være tilgængelig for alle mænd & kvinders singler plus alle doubler fra kvartfinalen faser. Dette bringer det samlede til mere end 270 arrangementer!

Også Streaming vil være tilgængelig fra 6 forskellige domstole!

Mænds Turnering

Top frø og forsvarende mester Rafael Nadal, efter en skuffende start på leret sæson, steg op til lejligheden og med nogle store tennis, sit 6. franske Open titel vandt. Han vil nu hoved til Wimbledon efter en kvartfinalen tab Tsonga ved Dronningens klubben i sidste uge.

Novak Djokovic har hidtil været den spiller af året. Med 8 titler allerede i år, herunder hans anden Australian Open titel, er han ind i dette års Wimbledon Championships som World NO2 for første gang. Skulle det lykkes ham at komme videre til det sidste i år (tabt ved Semi-finalerne sidste år), han vil også blive verdens No1.

3. Frø Roger Federer har bevist, at han stadig er på toppen af ​​sit spil efter en stor præstation ved 2014 franske Open, hvor han formåede at slå Djokovic og ende hans 43-match vindende strejke (41 i 2014) før den falder til Nadal i finaler i 4 sæt.

Andy Murray er den fjerde frø i år og er i god form og fuld af tillid, han kan vinde turneringen! Efter hans sejr i finalen på Queen Klub over Tsonga, var hans selvtillid afvist, og han er klar til at give sit bedste skud på at vinde en turnering han er kommet meget tæt på i fortiden.

Kvinders Turnering

Afkastet af Williams søstre er langt den mest omdiskuterede emne rundt i 2014 Wimbledon Championships. Mellem dem søstrene har vundet ni af de sidste elleve mesterskaber.

Serena Williams er den forsvarende mester og en fire tiden vinder på Wimbledon. Hun har ikke spillet en betydende kamp siden juli 2010 på grund af helbredsproblemer og skader. I øjeblikket er hun konkurrerer på Eastbourne.

Noget i samme retning, er Venus Williams. 5-tiden Wimbledon mester, men har været slukket for domstolene siden 2014 Australian Open.

Maria Sharapova havde en fantastisk kører ved 2014 franske Open, og hun har været en Wimbledon-vinder i fortiden.

Na Li, den første nogensinde asiatisk kvinde til at vinde et større mesterskab på den franske Open, har haft et fantastisk år og er en af ​​de mest konsekvente kvindernes spillere. Hun er i fantastisk form, er eksploderet op ad verdensranglisten, og er på én turneringen favoritter.

Caroline Wozniacki vil bære verdens nr. 1 ranking op i the2014 Wimbledon Championships. Wozniacki har vundet fem turneringer i år, men hun har endnu ikke vinde en majors turnering titel.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.