tennis live tv

tennis live home HOME - TENNIS LIVE
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS LIVESCORES
tennis tv
Tennis Livescores TENNIS TV SCHEDULE
tennis tv

External Links

WTA Tour WTA TOUR
tennis tv
US Open US OPEN
tennis tv
ATP World Tour ATP WORLD TOUR
tennis tv
Davis Cup Tennis DAVIS CUP
tennis tv
FED Cup Tennis FED CUP
tennis tv
Wimbledon Tennis WIMBLEDON
tennis tv
Australian Open Tennis AUSTRALIAN OPEN
tennis tv
Australian Open Tennis LINKS EXCHANGE
tennis tv

Contact Tennis Live CONTACT
tennis tv

Bookmark and Share

..

PARTNERS

trading_linia_13

Ipad iphone poker

 

 

 

Уимбълдън 2014 окончателен Kvitova Шарапова, Надал, Мъри, Джокович, Цонга - Тенис в Лондон телевизия

tennis live free
Tennis Live TV 1
Tennis Live TV 2
Tennis Live TV 3

SUPER SEARCH ENGINE - OPTIMISED TO SEARCH TENNIS LIVE TV ON THE INTERNET

Tennis Live За 2014 г. Тенис Уимбълдън първенство е точно зад ъгъла започва на 20 юни и ще продължи до 3 юли, както винаги имаме страхотно предложение преди мач и обширна залози на живо и поточно покритие.

Залози на живо ще бъдат достъпни за всички мъже и сингъл жени, плюс всички двойки мачове от четвъртфиналите нататък етапа. Това донесе общо на повече от 270 събития!

Също така Streaming ще бъде на разположение от 6 различни съдилища!

Турнир за мъже

Най-семена и шампион Рафаел Надал, след разочароващото начало на глина сезон, стана повод за и с някои големи тенис, спечели шестата Френч Оупън дял. Сега той ще се отправят към Уимбълдън след загуба на четвъртфинал Цонга в клуб на кралицата миналата седмица.

Новак Джокович досега е бил играч на годината. С 8 титли още през тази година, включително и втория си Australian Open заглавие, той навлиза Уимбълдън тази година на световното първенство No2 за първи път. Ако той успее да прогресират до крайния тази година (загуба на полуфиналите миналата година), той също ще стане световен номер 1.

Трета семена Роджър Федерер доказа, че той все още е на върха на играта си, след като голяма производителност на 2014 Френч Оупън, където той успя да нокаутира Джокович и сложи край на 43-победи стачка (41 през 2014 г.) преди да спадне до Надал в финалите в 4 групи.

Анди Мъри е четвъртият семена тази година и е в страхотна форма и пълни с доверие, че могат да спечелят турнира! След победата си във финала в клуб Queen над Цонга, увереността му е избягвал и той е готов да даде най-добрия си шанс да спечели турнира той е дошъл в непосредствена близост до и в миналото.

Жените турнир

Връщането на сестрите Уилямс е далеч от най-обсъжданата тема около 2014 Уимбълдън първенство. Между тях сестрите са спечелили девет от последните единадесет първенства.

Серена Уилямс е шампион и носител на четири време на Уимбълдън. Тя не е играла официален мач от юли 2010 г. поради здравословни проблеми и наранявания. В момента тя се състезава в Ийстбърн.

Малко по същия начин е Винъс Уилямс. 5-време Уимбълдън шампион, но е от съдилищата, тъй като за 2014 г. Australian Open.

Мария Шарапова е една голяма тече от 2014 Френч Оупън и тя е победител Уимбълдън в миналото.

На Ли, първата по рода си азиатски жена да спечели голям шампионат във френския Отваряне, има страхотна година и е един от най-постоянните играчи на жените. Тя е в страхотна форма, е рязко нагоре в световната ранглиста и е един от турнир фаворити.

Каролин Вознячки ще направи света № 1 в класацията the2014 Уимбълдън първенство. Вознячки спечели 5 турнира тази година, но тя все още да спечели титла специалности турнира.

Website designed and created by - Creseo.com | Promotional material on this website is 18+ only. Please gamble responsibly.